Kampaamopalvelut

Hiustenleikkuu

Leikkaamme ja muotoilemme ihan kaikenlaisia hiuksia, niin naisten, miesten kuin lastenkin. Mikäli mielessäsi on totaalinen muodonmuutos, voit ottaa mukaasi kuvan toivomastasi mallista. Voimme myös suunnitella juuri sinulle sopivan hiusmallin yhdessä paikan päällä. Teemme myös nopeat tasoitus- ja siistimisleikkaukset ammattitaidolla!

Hiusten värjäys

Hiusten värjäys piristää aina ilmettä! Suunnittelemme hiusten värjäykset aina yksilöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa hänen toiveitaan kuunnellen. Annamme myös mielellämme suosituksia, että värjäys tuo juuri toivotun tuloksen! Hiusvärit voidaan jakaa karkeasti kolmeen ryhmään: pois pestäviin, puolikestäviin hiussävytyksiin ja kestoväreihin. Uutta ilmettä hiuksiin saa myös helposti raidoilla.
Ota meihin yhteyttä, niin uudistetaan ilmeesi!

Kampaukset

Ammattitaidolla tehty kampaus on piste iin päällä niin arjessa kuin juhlassa. Teemme sinulle kampauksen, joka sopii tilanteeseen, on näyttävä ja pysyy kasassa! Ota yhteyttä niin sovitaan mahdollisesta koekampauksesta tai varataan sinulle aika!

Permanentit

Permanentti on kemiallinen tapa käsitellä hiuksia. Permanenttiaineella yleensä kiharretaan hiukset, mikäli halutaan pitkäkestoinen kihara. Muita permanenttimuotoja kihartamisen lisäksi ovat mm: pehmennys, suoristuspermanentti tai tyvikohotus. Permanentti voidaan tehdä sekä lyhyisiin että pitkiin hiuksiin.

Muut kampaamopalvelut

Hius Seireeni Inge-Maj Kavanderilta myös muut kampaamopalvelut: esimerkiksi hiusten pesut ja föönaukset. Soita ja kysy lisää!